ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

پنس: آمریکا باید فشار بر چین را افزایش دهد

نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ضمن ادعای اینکه صلح را فقط از طریق توسل به زور می‌توان به‌دست آورد، گفت که آمریکا باید در واکنش به رفتار تهاجمی چین، فشار بر این کشور را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پنس» معاون رئیس جمهور سابق آمریکا و یکی از نامزدهای مقدماتی حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، خواستار افزایش فشار واشنگتن بر پکن شد.

 

پنس شامگاه یکشنبه در مصاحبه با شبکه «سی‌اِن‌اِن» ضمن ادعای اینکه صلح را فقط از طریق توسل به زور می‌توان به‌دست آورد، گفت که آمریکا باید در واکنش به رفتار تهاجمی چین، فشار بر این کشور را افزایش دهد.

 

وی در این‌باره توضیح داد:‌ «صادقانه بگویم، ما باید فشار را افزایش دهیم زیرا شاهد رفتار تهاجمی‌تر چین هستیم».

 

این سیاستمدار آمریکایی وعده داد که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، قصد دارد دسترسی چین به اقتصاد آمریکا را محدود کرده و همچنین حضور نظامی واشنگتن در منطقه آسیا را تقویت کند.

 

بر اساس این گزارش، پنس همچنین افزود: «من معتقدم که می‌توانیم ناوگان [نیروی دریایی] چین را در منطقه آسیا و اقیانوسیه تحت‌الشعاع قرار دهیم زیرا در نهایت، صلح و رفاه از طریق قدرت و زور حاصل می‌شود».

 

او پیشتر نیز از دولت «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا به خاطر پایان دادن به اشغال افغانستان توسط نظامیان این کشور انتقاد و ادعا کرد، خروج این نظامیان منجر به جسور شدن کسانی که به دنبال آسیب رساندن به واشنگتن هستند شد./ فارس

ارسال نظر